Zbavte se bakterií na podlahách díky páře

Neustálé čištění, vytírání, únavné tahání kbelíků vody a zničená záda i nervy. To zná každá žena, ale i uklízečka ve velkých firmách. Ale mohou se snažit, jak chtějí, stejně běžnými úklidovými prostředky neodstraní veškeré bakterie a nečistoty. To zvládne jen pára.

Právě proto je vhodné alespoň občas povolat profesionální úklidovou firmu, jako je například Úklid Express®. Ti přijedou se speciálními přístroji na čištění horkou párou, která je tryskami pod vysokým tlakem vystřikována na podlahy. Vyčistí veškeré spáry a skulinky, podlahy i dlažbu, dostane se úplně všude. A díky vysoké teplotě vyhubí vše, co je lidskému oku neviditelné, ale právě o to nebezpečnější. Antibakteriální hloubkové čištění podlahovin je dnes v módě – a chytří lidé vědí, že je to velmi účinné a potřebné.

Přírodní dezinfekce

Když se běžně myjí podlahy či koupelny, je nutné využívat různé chemikálie a další prostředky, na které ale může být někdo alergický a při styku s očima mohou napáchat mnoho škod. Čištění párou se bez nich obejde – a přesto je to desinfekce povrchů, jakou nic jiného nezvládne. Vše je vyčištěno do hloubky a naprosto dokonale, ani jediné místečko neujde pozornosti profesionálů. A dokonale nablýskané podlahy navíc vydrží ještě dlouho krásné, voňavé a hlavně naprosto zbavené veškerých nečistot a dokonce i mastnoty.

I do spár

Další výhodou tohoto postupu, který za velmi příznivé ceny nabízí například společnost Úklid Express®, je, že párou se dají vyčistit i spáry. Každá hospodyňka ví, jak je toto obtížný úkol a kolik to dá práce. S parními přístroji je to raz dva hotové a vše vypadá jako nové. Čištění spár přestane být noční můrou a zažloutlé spáry zase ostudou domácnosti nebo firmy. A co víc, při tomto postupu je samozřejmostí i hloubkové čištění dlažby. Zkrátka pára vyčistí, na co si vzpomenete.