Vstupte do nového roku s novým kobercem

Ne nadarmo se říká, že „jak na Nový rok, tak po celý rok“. První leden už je sice za námi, ale i tak je pořád vhodný čas na změny – a to i na změny v našich obydlích. A co všechny zaujme a nadchne jako první, když vstoupí domů? Čistotou vonící nadýchaný koberec plný barev a měkký na dotek – a to přitom vůbec nemusí být nový! Zkuste třeba novoroční čištění koberců a uvidíte.

Připadá-li vám váš starý koberec zašlý, plný prachu a špíny a nevíte-li si s ním rady, nemusíte zoufat. A ani bláznivě šetřit tisíce korun na nový. Stačí ho řádně vyčistit a rázem nikdo nepozná, že už ho máte spoustu let. Bude vypadat jako právě koupený – a bude vonět, jako byste ho posypali právě rozkvetlými květy lučních květin.

Dezinfekce i aromatizace

Dnes už je možné téměř cokoliv – proč by tedy nešlo starší koberec zahalit do hávu, který bude vyzařovat novotou a ohromí jak majitele, tak hosty? S firmami jako Úklid Express® to jde snadno, levně, rychle a bez sebemenších problémů. Stačí si objednat odborníky na čištění koberců a pak se jen těšit, až dorazí. Vše mají s sebou a nepotřebují od vás vůbec nic – snad jen trochu vody. A během chvíle je vše hotovo (vše samozřejmě závisí na množství a typu koberců a velikosti plochy). Ale nic pro ně není problém – levný koberec ani ten nádherný perský. Desinfekce koberců přitom probíhá tak šetrně, aby se nezničila jak vlákna, tak nedošlo k ohrožení lidí ani zvířat. Ale všechny bakterie, mikroby, nečistoty i viry jsou rázem zničeny. A navíc je součástí i impregnace koberců, která zajistí, že jim čistota a krása vydrží ještě i po dlouhé týdny či dokonce měsíce.

Jak na Nový rok…

Odborníci přitom nezanedbávají ani takový detail jako je aromatizace koberců, protože díky ní se provoní celý byt nebo kancelář. A i tato vůně přetrvává velmi dlouho. Jakmile je vše hotovo, můžete si být jisti, že máte zase na rok klid – protože takto důkladně vyčištěné koberce vám vydrží nádherné jistě až do začátku příštího roku.