Jarní úklid volá – víte, jak si ho usnadnit?

Každá žena v domácnosti, ale i ta, která většinu svého času věnuje práci a kariéře, to dobře ví. S jarem přichází nejvhodnější čas na generální úklid, kterému by neměla uniknout jediná část vašeho domova. Jenže ne vždy na to máme chuť, čas a náladu. Co s tím?

Slýcháme to ze všech stran – ženy se v práci chlubí, jak už si umyly okna a všude uklidily, babičky a maminky nás nabádají, ať už se do toho také pustíme – a v lifestylových časopisech nacházíme stovky tipů a rad, jak se s jarním úklidem popasovat. Nedá se tomu zkrátka uniknout a jednou to postihne každou domácnost. Ale ne každá žena je z této činnosti zrovna nadšená a mnoho jich to bere spíš jako nutné zlo. A to nemluvíme o mužích, kteří před úklidem raději utíkají někam hodně daleko od domova, jako by šlo o největší apokalypsu. Ani jednu z těchto stresujících věcí ale nemusíte letos jako obvykle prožívat – povolejte si prostě profesionály ze společnosti Úklid Express®, kteří to všechno zařídí a udělají za vás.

Nábytek, podlahy, koberce

Nemluvíme tady o běžném úklidu, který se ve většině domácností odehrává každý týden nebo i častěji. Nyní je vhodný čas na ten velký, který děláváme zhruba dvakrát ročně, obvykle před Vánoci a na jaře. Je třeba pečlivě vyčistit zašlé a zašlapané koberce, naimpregnovat podlahy, umýt okna včetně rámů, případně totéž provést s dveřmi, umýt, opravit či zrenovovat nábytek, a to třeba včetně čalounění. Naší pozornosti by neměla uniknout ani koupelna, kde je třeba vyleštit dlaždice a pečlivě vyčistit spáry. Zohlednit bychom měli také schodiště v domě nebo schůdky před vstupem do domu – zkrátka je toho nespočet a síly jednoho člověka na to obvykle nestačí. Ale s pomocí profesionálů z Úklid Express® to jde vše snadno, rychle a bez starostí.

Domov jako ze škatulky

Pokud si povoláte profesionály a svůj byt, dům nebo třeba firemní prostory jim svěříte, nebudete se pak stačit divit. Vše bude brzy jako nové, samý lesk a vůně, nikde ani šmouha, ani smítko, zkrátka bude to jako vystřižené z prestižního lifestylového magazínu. A vy si navíc ušetříte spoustu nervů i času, který můžete strávit mnohem užitečněji.