I sedačky je třeba čistit

Nejspíš každý má doma pohovku, křeslo nebo vypolstrovanou židli. Sice dlouho a dobře slouží, ale jak už každého napadne, ve pohovkách a sedačkách se usazuje prach, nečistoty, roztoče a další nepříjemné mikroorganismy. Běžným vysáváním se jich nezbavíme, ale přesto je třeba pravidelně je odstraňovat.

Na čištění sedaček by se mělo dbát hlavně z jednoho důvodu – pokud nedochází k jejich pravidelnému čištění a jsou plné mikroorganismů, mohou být ohrožením pro děti a jedince se slabší imunitou. Nemluvě o tom, že špinavé sedačky působí neesteticky a není moc příjemné při každém dosednutí pozorovat zvedající se oblaka prachu. Proto je vhodné co nejdříve sáhnout po čištění sedaček, které skutečně pomůže a bude mít dlouhodobý účinek.

Proti bakteriím

Na tuto oblast se mimo jiné specializuje společnost Úklid Express®, která už má v čištění sedaček značné zkušenosti a je držitelem nejrůznějších certifikátů. Nezáleží na tom, jaké máte čalounění a kolik kusů sedaček chcete vyčistit. Předem je možné vše zkalkulovat a do dvou dnů u vás mohou být zaměstnanci a pustit se do práce. Využívají přitom ty nejmodernější stroje, které skutečně fungují. Základem je přitom využití atestovaných přípravků s antibakteriálním účinkem, které veškeré sedačky zbaví roztočů a alergenů a zabrání tvorbě plísní uvnitř čalounění.

Nadýchaná a voňavá

Postup u čištění sedaček bývá vždy podobný. Nejprve dojde k řádnému vysátí všech viditelných nečistot, a to pomocí velmi silného vysavače. Poté dojde k hloubkovému čištění, které odstraní nečistoty i zpod povrchu čalounění. Vzápětí dochází k vysoušení, a jakmile je hotovo, stačí necelé dvě hodiny a sedačky jsou dokonale suché a nadýchané. Vypadají a voní zkrátka jako nové. A co víc, už nadále nejsou zdravotním ohrožením pro žádného člena vaší domácnosti.