Parní čištění dokáže víc, než čekáte

Důkladné vyčištění podlah, schodišť nebo dlažeb je někdy značným oříškem. I když k úklidu dochází pravidelně, stejně je dobré po určitém čase sáhnout po důkladném a profesionální vyčištění. A pokud se chceme vyhnout chemikáliím, je vhodným způsobem parní čištění.

Dá se říci, že parní čištění podlah se stává stále oblíbenějším a mnoho lidí po něm sahá jako po ekologické, ale přitom velmi účinné metodě. Není při něm totiž třeba využívat žádné chemikálie, přípravky podivného původu a ani nehrozí poškození povrchů. Vše je čištěno právě a jen pomocí horké páry, která je účinnější, než si možná umíte představit.

Vyčistí i spáry

Kdo si objedná parní čištění podlah, zřejmě už předem tuší, o co půjde. Profesionální pracovníci specializovaných úklidových firem disponují špičkovými stroji, které jsou už samy o sobě zárukou kvality. Nemusí jít ale jen o úklid koberců nebo běžných podlah a linoleí. Čím dál běžnější je i parní čištění obkladů, z nichž se tak dostane i zažraná špína a zmizí všechny skvrny. A s tím souvisí i parní čištění spár, které jim dodá punc novoty a dokonale je vybělí.

Jen voda a tlak

Jak takové parní čištění probíhá? Pokud si tyto služby objednáte u společnosti Úklid Express®, dorazí k vám tým pracovníků s parním čističem nebo strojem. Pokud jim umožníte předchozí prohlídku prostor a jste už předem domluveni, znáte hned nejen cenu úklidu, ale i jeho délku. Při samotném čištění se ve stroji vytváří horká voda, která je pod silným tlakem hnána potrubím a posléze tryskou ven. Vzniká tak pára, která dokáže nejen umýt, ale i odmastit, a tak jí neodolají ani skvrny od oleje či vosku. A pára dokáže proniknout i do nejmenší skulinek a vyčistí každý milimetr povrchu. Vše je proto posléze nablýskané a krásné, a to bez použití chemie či jakýchkoliv jiných přípravků.