Čas na jarní úklid je tady!

Vánoce jsou dávno pryč, sváteční a poklidné časy uběhly jako voda a v domácnostech se pomalu a nenápadně zase začíná kupit nepořádek. To, co zajistil předvánoční úklid, je totiž už dávno minulostí. A i vzhledem k vládnoucímu počasí je možné už nyní říci, že se kvapem blíží čas na řádný jarní úklid.

Každá hospodyňka už to v skrytu duše tuší – a většina se přesto tváří, že o tom nic neví. Ale s jarem a vysvitnuvším sluníčkem přicházejí další nezbytné úkoly, které mají za cíl vyšperkovat vaši domácnost a nebo prostory vaší firmy. A i když je první jarní den ještě daleko, není proč váhat. Do jarního úklidu se přece můžete pustit ještě před příchodem jara, ať jste na ty krásné, teplé a prosluněné dny plné vůní řádně připraveni.

Okna, nábytek i podlahy

Běžný úklid se provádí pravidelně a je to vlastně neustálý kolotoč – vytírání, vysávání, utírání prachu, mytí nádobí i koupelny. Jenže tohle je něco speciálního – a věděly to už i naše babičky. S příchodem jara, kdy slunce stoupá stále výš, se v naší dokonale nablýskané domácnosti objevují určité šrámy na kráse. Najednou je vidět, jak jsou okna po zimě špinavá a samá šmouha. Všímáme si, že nábytek potřebuje mnohem více péče než je jen zběžné otření prachovkou. A co teprve ty podlahové krytiny a koberce plné špíny a roztočů? To vše je třeba rázem odstranit a uvést do pořádku. Jenže někomu na to nezbývají síly, čas ani chuť. A od toho je tu ta jedinečná možnost objednat si úklidovou firmu, která se postará úplně o vše – a je jedno, jestli jim zadáte úklid domácnosti nebo úklid prostor firmy či bytového domu.

Jako z magazínu

Pokud se k tomuto kroku uchýlíte, vzápětí po odchodu pracovníků firmy, jakou je třeba i Úklid Express® zjistíte, že vaše domácnost je jako vystřižená z pohádky nebo romantického filmu. Nikde ani smítko, vše se blýská a voní, nikde žádná šmouha, nic nekazí ten jedinečný a dokonalý vzhled vašeho domova. Zkrátka je jako z lifestylových magazínů.